Tre minuters iPad-magi som ger över tre miljoner klick på YouTube. Event som produceras i vägtunnlar under marken. Skräddarsydda mötesresor till Hong Kong, New Orleans, Rio och Åre. 1 000 medarbetare i magisk kick-off tio meter ovan marken. Vi är allt detta, men vi är också pendeln mellan det lilla och det stora formatet.

VÅR BAKGRUND

Step2 Communication grundades i maj 2000. Vår drivkraft är, och har alltid varit, att hjälpa våra kunder att producera möten som inspirerar, engagerar och skapar verkliga resultat.

VÅR FILOSOFI

Vår filosofi är att möten ska vara seriöst kul – det som kommuniceras måste kännas meningsfullt och på samma gång vara inspirerande och roligt. Vi tror på att när lärandet är kul så engageras målgruppen och det blir effektfulla möten!

VÅRT ERBJUDANDE

Vi projektleder och producerar alla typer av möten och events – fysiska och digitala, nära och långt borta. Step2 är den personliga byrån med bred kompetens. Vi som jobbar här är kommunikationsstrateger, projekt- och produktionsledare, kreatörer samt en reseansvarig för att erbjuda en helhetslösning om du vill ha ditt event utomlands. Alla projekt har olika förutsättningar, därför handplockar vi det team som passar just ditt event bäst. Vid behov kompletterar vi med professionella partners från vårt stora och lojala nätverk.

Vi utvecklar ständig nya mötesformat och innovativa lösningar för att ditt event ska skapa affärsnytta. Genomförandet ska vara effektfullt, men det ligger också stort fokus på vad deltagarna ska känna, veta och göra efter mötet. Ett event är framgångsrikt när energin från mötet lever vidare i nästa steg – ”Step2”.

Step2 Communication en av de större delägarna i Åre Konferens & Event AB och kan därmed erbjuda en helhet kring möten & events i fjällvärlden.

Vi har resegaranti hos Kammarkollegiet. Det betyder att du kan få ersättning om din resa blir inställd eller avbruten om vi skulle drabbas av insolvens.

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti

Läs mer om resegaranti och ansök om ersättning hos Kammarkollegiet